Presentatie Coaching

Hoe belangrijk is wat er na de presentatie gebeurt?

Als specialist in het schrijven, ontwerpen en geven van presentaties, zorgen we er samen voor dat jouw presentatie van invloed is, onthouden wordt en succes is.

In een snelle, hectische wereld is de kans om persoonlijk te communiceren met een publiek een zeldzame kans. Of je nu een idee of product pitcht, een team wil motiveren of een belangrijke toespraak geeft, één ding is zeker: dit moet goed gaan.

nicolas-comte-552469-unsplash.jpg

Hoe?

Maak plek in je agenda, want we gaan de diepte in. In een actieve werksessie van één dag zorgen we ervoor dat je de eerste versie van je presentatie af hebt.

We duiken er meteen in en beginnen met het overzichtelijk krijgen van de situatie. Daarna bouwen we een sterke verhaallijn en maken we een opzet voor passende visuele ondersteuning.

Resultaat

Aan het einde van de sessie:

  • Staat je verhaal als een huis

  • Heb je minimaal een eerste versie van je visuele ondersteuning

  • Heb je enkele keren kunnen oefenen, waardoor je je comfortabel begint te voelen met het verhaal en je persoonlijkheid erdoor naar voren komt

  • Weet je welke stappen je nog moet nemen voor de dag van de presentatie.

 
rawpixel-800771-unsplash.jpg

Visie

Een presentatie heeft drie pijlers: verhaal, ontwerp en uitvoering. Wat je zegt is belangrijk, maar hoe je dit zegt ook.

Doormiddel van presentatie coaching kun je de aandacht van het publiek grijpen (en vasthouden), de kracht van je boodschap versterken en ervoor zorgen dat je presentatie tot leven komt.

Aanpak

Het gaat om jouw boodschap en jouw persoonlijkheid, maar aangevuld met mijn expertise. Geen standaardadvies maar aangepast op jouw unieke situatie.

Met mijn aanpak streef ik naar een sterk verhaal, dat je op een comfortabele manier kunt overbrengen voor een groep. Als dit lukt, is er ruimte voor interactie, dynamiek en, als het passend is, humor. Visuele hulpmiddelen gebruik ik zoals ze bedoelt zijn: om je boodschap te versterken.

Ik ga op zoek naar waar je sterk in bent en enthousiast van wordt, maar ook naar kenmerken die je boodschap ontkrachten. Met de juiste aanwijzingen en hulp bij het structureren van je verhaal, ga je een unieke presentatie neerzetten.