Back to All Events

Ondernemend presenteren: gebruik spreken om je bedrijf te groeien

  • Presual Presentatie Studio Jan Campertstraat 7 Heerlen, LI, 6416 Netherlands (map)

Meer resultaat uit je presentaties

Je hebt net gesproken met een nieuwe potentiële klant en je weet dat je het probleem kunt oplossen. De uitdaging is duidelijk en de weg naar oplossing ook.

Jij weet dat jouw unieke inzicht ze verder kan helpen, maar hoe maak je een helder verhaal om dit je klant duidelijk te maken?

Potentiële klanten overtuigen van je waarde kan moeilijk zijn als de wensen van klanten wisselend zijn en je misschien niet eens de kans krijgt je volledige oplossing te laten zien. Ervaring leert dat het allemaal gaat om hoe je je verhaal opbouwt en aanpast op het publiek, zodat het relevant is voor het bedrijf van je klant.

Je kunt leren hoe je je verhaal kunt aanpassen voor verschillende soorten publiek, om weerstand te anticiperen en hiermee om te gaan, en om een zakelijk verhaal te vertellen dat je laat verbinden met ieder publiek.

Kom naar de 1-daagse workshop en ontdek zelf hoe je:

  • je verhaal omlijst voor een specifiek publiek;

  • ervoor zorgt dat iedereen in het publiek je boodschap meeneemt door het visueel te presenteren;

  • voorkomt dat je tijd verspilt in Powerpoint en interessante, pakkende dia’s ontwerpt;

  • je op een comfortabele en dynamische manier voor de groep kunt staan om een goede indruk achter te laten.

Tijdens deze interactieve workshop ga je in een groep van maximaal 6 deelnemers samen leren hoe je een herhaalbaar proces voor een sterke presentatie kunt maken. Je gaat ook met je eigen presentatie aan de slag om het geleerde meteen in de praktijk te brengen.

Voor wie is deze workshopdag?

Deze workshop is gericht op ondernemers, ZZP’ers, consultants en accountmanagers die complexe of gepersonaliseerde producten of diensten leveren.

Waar en wanneer?

De workshopdag vindt plaats op 29 november 2018, bij Presual Presentatie Studio, op bedrijventerrein C-Mill in Heerlen. We starten om 9:00 en ronden af rond 16:00.

Wat is de investering voor deze training?

Deze interactieve trainingsdag kost €695 (excl. 21% BTW) per persoon. De lunch, koffie, thee, water en fruit en alle trainingsmateriaal is in deze prijs inbegrepen.

Wat moet ik meenemen?

Als je tijdens de workshopdag aan je eigen presentatie wil werken, neem dan je eigen laptop mee. Alle andere materialen en voorzieningen worden verzorgd.

Earlier Event: November 22
Presentatie Power-up Training
Later Event: January 21
Introductie in effectief presenteren