Back to All Events

Presentatie Power-up Training

  • Presual Presentatie Studio Jan Campertstraat 7 Heerlen, LI, 6416 SG Netherlands (map)

Coach, ondernemer, trainer of professional en denk je dat er ruimte voor verbetering in je presentaties zit?

Met een Presentatie Power-up leer je in één dag hoe je meer haalt uit je presentaties voor groepen en ga je meteen met je presentatie aan de slag.

Je gaat dus naar huis met een professioneel ogende Powerpoint (of Keynote) en de zekerheid dat je verhaal de volgende keer goed aanslaat bij je publiek.

Ik ben Mark Pluijmakers en ik help mensen om het gewenste resultaat uit hun presentaties te halen. Dat resultaat is voor iedereen anders. Misschien is het voor jou een nieuwe klant of mooie order, een volmondig “ja” tegen je voorstel op het werk of een goede, blijvende indruk bij de groep waar je voor spreekt.

Door veelgemaakte fouten te vermijden en een paar eenvoudige basisprincipes te hanteren, hoor je met gemak bij de beste 5% presentaties die je publiek gaat zien. En met een duidelijk stappenplan kun je dit daarna opnieuw toepassen, zonder de stress of chaos die bij veel presentatie-voorbereiding komt kijken.

Tijdens de interactieve training leer je:

  • Hoe je met een efficiënte voorbereiding je verhaal duidelijk opstelt, met een kernachtige boodschap.

  • Hoe je een prachtige presentatie maakt, die je verhaal goed ondersteund.

  • Wat je op basis van je persoonlijke presentatiestijl kunt verbeteren om een nóg betere indruk te maken.

  • Hoe je dit op een creatieve manier doet, waardoor zowel de voorbereiding als het presenteren zelf leuk worden. Of blijven, als je dit al leuk vindt :)

De training is inclusief een uitgebreide lunch, koffie, thee en fris.

Waar en wanneer?

De workshopdag vindt plaats op 22 november 2018, bij Presual Presentatie Studio, op bedrijventerrein C-Mill in Heerlen. We starten om 9:00 en ronden af rond 15:00.

Wat is de investering voor deze training?

Deze interactieve trainingsdag kost €595 (excl. 21% BTW) per persoon. De lunch, koffie, thee, water en fruit en alle trainingsmateriaal is in deze prijs inbegrepen.

Wat moet ik meenemen?

Als je tijdens de workshopdag aan je eigen presentatie wil werken, neem dan je eigen laptop mee. Alle andere materialen en voorzieningen worden verzorgd.