Introductie in effectief presenteren
Jan
21
7:00 PM19:00

Introductie in effectief presenteren

Tijdens deze interactieve sessie van 90 minuten leer je:

 • manieren om je publiek te boeien met en betrekken bij je presentatie;

 • hoe je de voorbereiding beter organiseert;

 • hoe je zelfverzekerder bent op het podium;

 • hoe je je voorbereidingstijd effectiever kunt benutten;

 • hoe je een aantrekkelijke Powerpoint maakt.

Details:

 • Maandag 21 januari

 • 19:00 - 20:30

 • Locatie: C-mill in Heerlen

 • Toegang kosteloos, aanmelden vereist.

View Event →
Ondernemend presenteren: gebruik spreken om je bedrijf te groeien
Nov
29
9:00 AM09:00

Ondernemend presenteren: gebruik spreken om je bedrijf te groeien

Meer resultaat uit je presentaties

Je hebt net gesproken met een nieuwe potentiële klant en je weet dat je het probleem kunt oplossen. De uitdaging is duidelijk en de weg naar oplossing ook.

Jij weet dat jouw unieke inzicht ze verder kan helpen, maar hoe maak je een helder verhaal om dit je klant duidelijk te maken?

Potentiële klanten overtuigen van je waarde kan moeilijk zijn als de wensen van klanten wisselend zijn en je misschien niet eens de kans krijgt je volledige oplossing te laten zien. Ervaring leert dat het allemaal gaat om hoe je je verhaal opbouwt en aanpast op het publiek, zodat het relevant is voor het bedrijf van je klant.

Je kunt leren hoe je je verhaal kunt aanpassen voor verschillende soorten publiek, om weerstand te anticiperen en hiermee om te gaan, en om een zakelijk verhaal te vertellen dat je laat verbinden met ieder publiek.

Kom naar de 1-daagse workshop en ontdek zelf hoe je:

 • je verhaal omlijst voor een specifiek publiek;

 • ervoor zorgt dat iedereen in het publiek je boodschap meeneemt door het visueel te presenteren;

 • voorkomt dat je tijd verspilt in Powerpoint en interessante, pakkende dia’s ontwerpt;

 • je op een comfortabele en dynamische manier voor de groep kunt staan om een goede indruk achter te laten.

Tijdens deze interactieve workshop ga je in een groep van maximaal 6 deelnemers samen leren hoe je een herhaalbaar proces voor een sterke presentatie kunt maken. Je gaat ook met je eigen presentatie aan de slag om het geleerde meteen in de praktijk te brengen.

Voor wie is deze workshopdag?

Deze workshop is gericht op ondernemers, ZZP’ers, consultants en accountmanagers die complexe of gepersonaliseerde producten of diensten leveren.

Waar en wanneer?

De workshopdag vindt plaats op 29 november 2018, bij Presual Presentatie Studio, op bedrijventerrein C-Mill in Heerlen. We starten om 9:00 en ronden af rond 16:00.

Wat is de investering voor deze training?

Deze interactieve trainingsdag kost €695 (excl. 21% BTW) per persoon. De lunch, koffie, thee, water en fruit en alle trainingsmateriaal is in deze prijs inbegrepen.

Wat moet ik meenemen?

Als je tijdens de workshopdag aan je eigen presentatie wil werken, neem dan je eigen laptop mee. Alle andere materialen en voorzieningen worden verzorgd.

View Event →
Presentatie Power-up Training
Nov
22
9:00 AM09:00

Presentatie Power-up Training

Coach, ondernemer, trainer of professional en denk je dat er ruimte voor verbetering in je presentaties zit?

Met een Presentatie Power-up leer je in één dag hoe je meer haalt uit je presentaties voor groepen en ga je meteen met je presentatie aan de slag.

Je gaat dus naar huis met een professioneel ogende Powerpoint (of Keynote) en de zekerheid dat je verhaal de volgende keer goed aanslaat bij je publiek.

Ik ben Mark Pluijmakers en ik help mensen om het gewenste resultaat uit hun presentaties te halen. Dat resultaat is voor iedereen anders. Misschien is het voor jou een nieuwe klant of mooie order, een volmondig “ja” tegen je voorstel op het werk of een goede, blijvende indruk bij de groep waar je voor spreekt.

Door veelgemaakte fouten te vermijden en een paar eenvoudige basisprincipes te hanteren, hoor je met gemak bij de beste 5% presentaties die je publiek gaat zien. En met een duidelijk stappenplan kun je dit daarna opnieuw toepassen, zonder de stress of chaos die bij veel presentatie-voorbereiding komt kijken.

Tijdens de interactieve training leer je:

 • Hoe je met een efficiënte voorbereiding je verhaal duidelijk opstelt, met een kernachtige boodschap.

 • Hoe je een prachtige presentatie maakt, die je verhaal goed ondersteund.

 • Wat je op basis van je persoonlijke presentatiestijl kunt verbeteren om een nóg betere indruk te maken.

 • Hoe je dit op een creatieve manier doet, waardoor zowel de voorbereiding als het presenteren zelf leuk worden. Of blijven, als je dit al leuk vindt :)

De training is inclusief een uitgebreide lunch, koffie, thee en fris.

Waar en wanneer?

De workshopdag vindt plaats op 22 november 2018, bij Presual Presentatie Studio, op bedrijventerrein C-Mill in Heerlen. We starten om 9:00 en ronden af rond 15:00.

Wat is de investering voor deze training?

Deze interactieve trainingsdag kost €595 (excl. 21% BTW) per persoon. De lunch, koffie, thee, water en fruit en alle trainingsmateriaal is in deze prijs inbegrepen.

Wat moet ik meenemen?

Als je tijdens de workshopdag aan je eigen presentatie wil werken, neem dan je eigen laptop mee. Alle andere materialen en voorzieningen worden verzorgd.

View Event →